menu close menu

Over mij

Mijn naam is Yvonne van den Broeck. In februari 2016 heb ik de opleiding van medisch pedicure succesvol afgerond. Later datzelfde jaar ging mijn grote wens, namelijk het openen van mijn eigen pedicuresalon in vervulling. 

In mijn pedicure salon in Duiven, genaamd “Pleasure4feet” kunt u terecht voor een professionele verzorging van uw voeten. Na een behandeling voelen uw voeten als herboren aan, en u bent voorlopig weer even verlost van de kwaaltjes waarvan uw voeten last hadden. Uiteraard is het wel belangrijk om uw voeten met enige regelmaat te laten behandelen. Hiervoor heb ik een mooie aanbieding voor u. Benieuwd naar wat ik allemaal te bieden heb? Klik hier voor de verschillende behandelingen en de bijbehorende tarieven. Bent u slecht ter been en/of niet mobiel? Geen probleem, want mijn salon is ook voor u prima toegankelijk. Als het echt niet lukt om naar mijn salon te komen, dan kom ik ook op afspraak bij u thuis.

Zoals hierboven aangegeven ben ik gediplomeerd medisch pedicure aangesloten bij Provoet. U kunt dus een behandeling op medische gronden onder bepaalde voorwaarden declareren bij uw zorgverzekering.

Neemt u gerust contact met mij op voor meer informatie. Ik hoop u snel te mogen begroeten in mijn pedicure salon Pleasure4feet!

Met vriendelijke groet,
Yvonne van den Broeck

Standaardbehandeling

Standaardbehandeling

Voorkomende ongemakken

Voorkomende ongemakken

Een kijkje in mijn salon

Een kijkje in mijn salon
Visit Us On Facebook